…amende tah…

tak best kan kalau result teruk… tambah2 lg kalau fail… tulah perasaan aku skang…

malas nak komen pasal result.. memang teruk… tak yah cakap laa…

entah laa… semenjak dua menjak nie… asyik bad mood jer.. mungkin tak nampak tp kesian kat sheq sebab selalu jadi mangsa
depressi aku nie… sorry sayang..
tp kadang2 aku bengang jugak ngn sheq nie… telefon tu betul2 masa tgh bz.. yelah memang bukan salah dia.. tp bila aku nak letak sebab emergency..
ada je idea dia nak drag perbualan… kadang2 kalau aku letak secara tergesa2 marah plak…
hish depressing betul…

ermm dah beberapa hari tak update blog… tak tahu la pasal ape.. banyak sebenarnye yg nak di post (cuntuhnye recipes aku yg dah berperam gambarnye tu)
tp entah laa.. takde mood nak tulis.. tak tahu laa bile nak tulis tuh…

skang nie nak bertwitter lak… terpengaruh dengan article by nikicheong kat the star last sunday.. perggh

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: